boostU hackathon 2023 Giveaway

Vorig jaar hackten we voor Club Brugge een mooie Growth Marketing case bij elkaar tijdens onze 24u durende Hackathon. Dit jaar zoeken wij een nieuwe kandidaat zodat wij op 12 mei 2023 een ganse dag kunnen werken voor jouw bedrijf. Nieuwe growth setups, digitale campagnes verbeteren, re-branding… noem maar op. Hadden we al verteld dat het volledig gratis was?

Geweldig toch? Schrijf hieronder jouw bedrijf in en win het boostU-team voor een volledige dag!

Wat is de boostU Growth Hackathon?

Programmeurs organiseren hackathons om snel nieuwe software te bouwen of te verbeteren… boostU organiseert op 12 mei 2023 een Growth Marketing Hackaton om gedurende de ganse dag volledig een nieuwe growth setup voor jouw bedrijf te lanceren of je bestaande digitale campagnes te verbeteren

Waarom is dat zo geweldig?

Het boostU team bestaat uit verschillende experten, gaande van digital strategisten, content creators, graphic designers tot digital growth marketeers. Dat hele team zit een volledige dag dedicated voor jou samen om ervoor te zorgen dat je marketing efforts op een snellere en efficiëntere manier bijdragen aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Block icon

Stap 1: Intake & Brainstorm

Tijdens de eerste 2 uren van de hackathon zitten we met jouw marketing team samen om de doelstellingen op te stellen. Wat willen we behalen? En hoe vertaalt zich dat naar een concrete setup aan campagnes en experimenten…

Block icon

Stap 2: Hacking time

Daarna is het aan ons. Op basis van jouw doelstellingen en de brainstorm, gaat het hele boostU team aan de slag om binnen 1 dag de volledige setup live te krijgen en de eerste resultaten binnen te halen: Eat, hack, no sleep, repeat.

Block icon

Stap 3: Presentatie

Op maandag 15 mei, leggen we jou de eerste resultaten van de hackathon voor. We presenteren in detail wat we concreet hebben opgezet tijdens onze hackathon, en dragen alles aan je team over. Ready to boostU’r business?

Schrijf je hieronder in

De winnaar van de Hackathon wordt bekendgemaakt op maandag 17 april.    Our Growth Rocketeers will make you rock!

    Get your boost 🚀