Case | Website development

Corsendonk

Corsendonk Hotels begon in de jaren 70 met het restaureren van de Priorij in Oud-Turnhout. Vandaag de dag telt Corsendonk Hotels 5 vestigingen met elk een eigen en uniek karakter. 

Case image

Wat hebben we gedaan?

Website design & development

Tracking optimization

SEA

Facebook Ads audit

Hoe boostU het evenwicht tussen B2B en B2C terugbracht

Hoewel de Corsendonk Hotels met hun conferentieruimtes en teambuilding arrangementen talrijke B2B klanten lokken, was het doel om de hotels ook op een aantrekkelijke manier weer te geven voor particulieren. Met hun website als digitaal uithangbord moesten hier de nodige aanpassingen gebeuren om het evenwicht tussen het B2B- en B2C-aanbod terug te brengen. De uitdaging hierbij was om de verschillende vestigingen met elk hun aangepast aanbod op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier voor te stellen. We pakten dit aan door te zorgen voor verschillende dimensies en niveaus in de navigatie. 

Verder merkten we dat een groot aandeel van het websiteverkeer vanuit het buitenland op de website van Corsendonk Hotels terechtkwam, waarna we ervoor zorgden dat de website nu beschikbaar is in drie talen.

Case image
Case image

Hoe boostU voor meer inzichten in campagneresultaten zorgde

Nadat de website volledig werd aangepakt, moest er ook voor gezorgd worden dat alles wat er op de website gebeurt, correct wordt gemeten en wordt toegewezen aan de juiste verkeersbron. Hoewel er aanzienlijke efforts werden gedaan op zowel Google Ads als Facebook Ads, merkten we een nood aan meer en correcte data om gerichte beslissingen te kunnen maken. Daarom werden zowel de Google Tag Manager als de Facebook Pixel set up volledig geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we conversies nu optimaal doormeten en verkrijgt het Corsendonk Hotels team nuttige inzichten in de campagneresultaten.

Als volgende stap werd ook het Google Ads en Facebook Ads account van Corsendonk Hotels onder de loep genomen. Hieruit volgde een herstructurering van het Google Ads account en nieuwe Google Ads campagnes. Daarnaast stonden we het Corsendonk Hotels team bij met actiegerichte insights en tips om hun Facebook campagnes te optimaliseren.

Case image

Resultaten

+216%

Gemeten omzet

+100%

Gemeten transacties

Wat maakte dit een succesverhaal?

1

Geoptimaliseerde UX

Het brede aanbod per locatie is nu overzichtelijk weergegeven aan de hand van logische filters en onderverdelingen. In één oogopslag is het volledige aanbod van Corsendonk Hotels zichtbaar. Daarnaast zorgen handige en gerichte call to actions ervoor dat het B2C aanbod terug op de kaart is gezet.

2

Meten is weten!

Door alle gebeurtenissen op de website correct te meten, kunnen we deze nieuwe inzichten gebruiken om ook de Google en Facebook Ads te optimaliseren. Zo weten we welke advertenties effectief opbrengen voor Corsendonk Hotels en welke niet.

Gelijkaardig project in gedachten?

Let's talk 🚀