Chosen
members
of the strategic growth expedition.

Join our team!

Nick

Founder & Managing Partner

Founder, CEO, maar vooral gewoon Nick. Een echte leider waarvoor geen enkele uitdaging te veel is. En naast het werk… Pintje? Een passie voor alles wat digitaal is, dat merk je bij Nick in elke move, in elke message en in elk project. Met zijn ervaring vindt hij gegarandeerd de juiste en beste oplossing om jou te helpen groeien. Ready to talk business?

Babs

Digital Growth Strategist

Babs is als co-founder één van de “anciens” bij boostU. Ze stond mee achter het stuur toen de boostU raket in juni 2019 voor het eerst werd gelanceerd. Als gedreven Growth Strategist streeft ze bij elke campagne naar het beste resultaat! Via AB testing en continue opvolging van projecten haalt ze steeds het beste uit jouw campagne. Ook niet onbelangrijk: Babs is ‘mama’ van onze barketeer, Papé! Dit dynamic duo boost jouw business in no-time!

Papé

Barketeer

Je vraagt je af hoe het komt dat wij de meest complexe projecten met kalmte en enthousiasme tot een succesverhaal omtoveren? Dit komt ongetwijfeld door onze meest geliefde collega, Papé! Een viervoeter met een ongelofelijke aaibaarheidsfactor (letterlijk), die er met slechts één belly rub voor zorgt dat ons stressniveau weer daalt tot nul. Ready to talk business tijdens een gezellige wandeling met onze favoriete collega? Papé staat al te springen!

Victor

Technical Growth Marketeer

Net zoals een website fundamenteel is voor je digitale performance, is Victor een fundamentele schakel in ons digitaal team bij boostU. Onze Technical Growth Marketeer is Speedy Gonzalez op de fiets en zijn onvermoeibare conditie neemt hij mee naar elk nieuw project. Is jouw website toe aan vernieuwing? Victor will boostU! 

Kelly

Content Growth Marketeer

Ready. Set. Go. Met Kelly hebben we een echte sportiva in huis! Een ‘rustig loopje’? Ze sprint je gegarandeerd voorbij! Als Social Media & Content Marketeer vormt ze dé schakel tussen boostU Content en boostU Digital, zich focussend op copy & content geeft ze jouw verhaal nog net dat ietsjes meer pit. Ready to spice up your business?

Alice

Social Media & E-commerce Specialist

Als Social Media & E-commerce specialist zorgt Alice ervoor dat jouw business online scoort via de juiste social media kanalen. Als echte shopaholic en fashionista, gebruikt ze haar oog voor details om een prachtige, maar vooral presterende webshop in elkaar te boksen. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat je Social Media kanalen niet onopgemerkt kunnen passeren. Met Alice on board verzekeren wij je een online performance boost!

Jonas

SEO & SEA Specialist

In de digitale wereld waarin we leven is je online vindbaarheid key! Met Jonas hebben we een echte SEO en SEA expert in huis: wanneer hij niet op zijn gitaar tokkelt, bedenkt, analyseert en optimaliseert hij de SEO-strategie van jouw bedrijf! Via SEA boost hij jouw business op een doeltreffende manier! Ready to be found? Jonas is your guy!

Tom

Operations Manager

Als Operations Manager is Tom onze rots in de branding. Hij organiseert, structureert en stroomlijnt al onze projecten zodat alle rocketeers zich steeds volledig op hun taken kunnen storten. Als ons team elke dag opnieuw het beste van zichzelf kan geven, is dat aan Tom’s meesterlijke planning skills en harde hand te danken. Zo knallen we jouw business nog sneller naar de sterren en daar voorbij!

Cedric

All-round Digital Creative

Cedric is een topper van formaat; letterlijk én figuurlijk! Met bijna 2m lengte en een schoenmaat 50, zal je onze Allround Digital Creative niet snel mislopen. Met zijn ervaring met fotografie, video, grafisch ontwerp, web design… is Cedric onze in-house photo and videographer. Flyers, drukwerk, digitale banners, brochures, POS-materiaal, corporate movies: you name it, Cedric makes it!

Jeanne

Storytelling Strategist

Maak kennis met Jeanne, onze ‘zen goeroe’ of meditator (zoals ze in het Engels zeggen). Hoewel ze ons team op de gepaste momenten van stress afhelpt, denkt ze als Storytelling Strategist wervende contentplannen, creatieve teksten en originele video’s mee uit, volledig op maat van jouw bedrijf of product. Oh ja! Een extra charming factor? Jeanne heeft Hollandse roots en spreekt dus met een gezellige tongval! Benieuwd naar welk verhaal ze in haar pen heeft zitten voor jouw bedrijf?

Arend

Growth Accelerator

Onvermoeibaar, een go-getter mentaliteit en stalen zenuwen: maak kennis met Arend! Als Growth Accelerator is hij het eerste aanspreekpunt voor onze (potentieel nieuwe) partners. Als competitieve sportivo – hij loopt, zwemt én speelt voetbal – houdt hij zijn ogen steeds op doel. Zo maakt hij van jouw business én de onze een nog groter succes. Ready to talk business? Arend is your man!

Charlotte

Digital Project Manager

Correct, bomvol energie en een hart voor digitale marketing. Met deze kenmerken is Charlotte voor team boostU het geknipte aanspreekpunt voor alle lopende digitale projecten. Als Digital Project Manager zorgt Charlotte ervoor dat iedereen op een gelijkgezinde manier aan het project werkt en waakt ze over de doelstellingen van de klant. Een nieuw project opstarten? Charlotte leidt het in goede banen.