Chosen
members
of the strategic growth expedition.

Join our team!

Nick

Founder & Managing Partner

Founder, CEO, maar vooral gewoon Nick. Een echte leider waarvoor geen enkele uitdaging te veel is. En naast het werk… Pintje? Een passie voor alles wat digitaal is, dat merk je bij Nick in elke move, in elke message en in elk project. Met zijn ervaring vindt hij gegarandeerd de juiste en beste oplossing om jou te helpen groeien. Ready to talk business?

Kelly

Content Growth Marketeer

Ready. Set. Go. Met Kelly hebben we een echte sportiva in huis! Een ‘rustig loopje’? Ze sprint je gegarandeerd voorbij! Als Social Media & Content Marketeer vormt ze dé schakel tussen boostU Content en boostU Digital, zich focussend op copy & content geeft ze jouw verhaal nog net dat ietsjes meer pit. Ready to spice up your business?

Alice

Social Media & E-commerce Specialist

Als Social Media & E-commerce specialist zorgt Alice ervoor dat jouw business online scoort via de juiste social media kanalen. Als echte shopaholic en fashionista, gebruikt ze haar oog voor details om een prachtige, maar vooral presterende webshop in elkaar te boksen. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat je Social Media kanalen niet onopgemerkt kunnen passeren. Met Alice on board verzekeren wij je een online performance boost!

Jonas

SEO & SEA Specialist

In de digitale wereld waarin we leven is je online vindbaarheid key! Met Jonas hebben we een echte SEO en SEA expert in huis: wanneer hij niet op zijn gitaar tokkelt, bedenkt, analyseert en optimaliseert hij de SEO-strategie van jouw bedrijf! Via SEA boost hij jouw business op een doeltreffende manier! Ready to be found? Jonas is your guy!

Tom

Operations Manager

Als Operations Manager is Tom onze rots in de branding. Hij organiseert, structureert en stroomlijnt al onze projecten zodat alle rocketeers zich steeds volledig op hun taken kunnen storten. Als ons team elke dag opnieuw het beste van zichzelf kan geven, is dat aan Tom’s meesterlijke planning skills en harde hand te danken. Zo knallen we jouw business nog sneller naar de sterren en daar voorbij!

Cedric

All-round Digital Creative

Cedric is een topper van formaat; letterlijk én figuurlijk! Met bijna 2m lengte en een schoenmaat 50, zal je onze Allround Digital Creative niet snel mislopen. Met zijn ervaring met fotografie, video, grafisch ontwerp, web design… is Cedric onze in-house photo and videographer. Flyers, drukwerk, digitale banners, brochures, POS-materiaal, corporate movies: you name it, Cedric makes it!

Charlotte

Digital Project Manager

Correct, bomvol energie en een hart voor digitale marketing. Met deze kenmerken is Charlotte voor team boostU het geknipte aanspreekpunt voor alle lopende digitale projecten. Als Digital Project Manager zorgt Charlotte ervoor dat iedereen op een gelijkgezinde manier aan het project werkt en waakt ze over de doelstellingen van de klant. Een nieuw project opstarten? Charlotte leidt het in goede banen.

Pieter

Technical Growth Marketeer

Net zoals een website fundamenteel is voor je digitale performance, is Pieter een fundamentele schakel in ons digitaal team bij boostU. Onze Technical Growth Marketeer is jouw rots in de branding wanneer het over websites gaat: van UX en UI tot de volledige development van een website. Is jouw website toe aan vernieuwing? Pieter regelt alles van A tot Z!