boostU AI & Automation webinars

Met veel enthousiasme nodigen we je uit voor een reeks boeiende webinars. Hierin ontdekken we het gebruik en de impact van AI in drie verschillende sectoren. Tijdens deze webinars krijg je nuttige inzichten, praktische tips en leer je de nieuwste AI-tools kennen die specifiek in marketing, finance en human resources kunnen worden ingezet.

Alles staat in het teken van AI als hulpmiddel om productiever en efficiënter te werk te gaan. Tijdens het webinar leren we je tijdrovende en repetitieve taken automatiseren waardoor inefficiëntie verleden tijd is. Je krijgt praktische tips en tools waarmee je na het webinar meteen aan de slag kan gaan.

Al helemaal overtuigd dat je erbij wilt zijn? Of toch nog niet helemaal? Pre-registreer je alvast voor deze gratis webinars via onderstaande formulieren, want de plaatsen zijn beperkt! Door je nu al te registreren, krijg je als eerste alle verdere informatie over de webinars en ben je meteen op de hoogte van de officiële inschrijving. Alleen maar voordelen dus!  Image

  AI: Een Gamechanger in Marketing

  Ontdek hoe AI de marketingwereld transformeert en bedrijven in staat stelt slimmere beslissingen te nemen, gepersonaliseerde ervaringen te leveren en effectievere campagnes te voeren. Je leert AI-toepassingen bij copywriting, het opstellen van persona’s en het uitvoeren van data-analyses. Dit webinar is een opportuniteit voor marketeers die hun vaardigheden willen aanscherpen en op de hoogte willen blijven van de laatste trends in AI.

   Schrijf je in   AI in HR: Innovatieve personeelswerving

   Ontdek hoe AI HR-processen beïnvloedt, van werving en selectie tot talentmanagement en employee engagement.  In samenwerking met enplooi, leren we je hoe artificiële intelligentie organisaties helpt om sneller en gemakkelijker CV’s te analyseren, sollicitanten te rangschikken op basis van bepaalde criteria en chatbots te gebruiken voor het eerste contact met kandidaten.

    Schrijf je in    Fintelligence: De integratie van AI in Finance

    Verken de grenzen van AI in de financiële sector en begrijp hoe geavanceerde algoritmen, machine learning en automation kan helpen bij het opmaken van facturen en cash flow projecties. Daarnaast leer je ook coderen voor dummies om maandelijkse analyses en rapporten te genereren. Als financieel professional mag je dit webinar niet missen om een voorsprong te krijgen in een steeds veranderend landschap.

     Schrijf je in     Our Growth Rocketeers will make you rock!

     Get your boost 🚀