Onze bedrijfscultuur

Een bedrijfscultuur gebaseerd op eerlijke waarden maakt het werken bij boostU niet alleen leuker voor onze collega’s. Het heeft ook een fijne, positieve impact op de samenwerking met onze klanten en partners in het algemeen.

Teambuildings

Als hecht team worden nog sterkere banden gesmeed tijdens onze driemaandelijkse teambuildings waar activiteiten zoals een wipe-out, een curlingles of een cocktailworkshop worden georganiseerd. Het boostU-team staat voor alles open! Heb jij een leuk idee voor onze volgende teambuilding? Bekijk onze openstaande vacatures en wie weet ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de volgende editie!

Kom bij ons team

Naast de digitale groei van onze partners, zetten we ons ook in om ons eigen team te versterken met nieuwe talenten. Ben jij op zoek naar een uitdaging in een groeiend bedrijf met leuke collega’s (al zeggen we het zelf)? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Values

Block icon

Transparantie

Geen geheimen, geen vage verslagen, geen onbegrijpelijke marketingjargon. Openheid, duidelijkheid en inzichten in mensentaal voor iedere klant. Beloofd.

Block icon

Vernieuwing

Bij boostU staan we open voor verandering – de drijvende kracht achter innovatie en groei. Continu bijleren en onze kennis en ervaring delen met andere teamleden, klanten en partners is essentieel.

Block icon

Topkwaliteit

Digitale en operationele topkwaliteit om de best mogelijke resultaten te leveren – ’t zit in ons DNA. Wij zijn er allemaal verantwoordelijk voor dat boostU een geweldige plek is om te werken en een geweldige partner om mee samen te werken.

boostU in cijfers

11

Growth Rocketeers

+€1m

Beheerde advertentie-uitgaven

10

Verschillende landen

Certified to boostU’r business

Twinplast
Exit games
Hertog Jan
Van Den Bos
Poetsbureau
CAT
Anneke Crauwels
Concrete House
DB&P
Filippo Berio
Hermans Heftrucks
Homies
KLEIR.
NRG Man
BergHOFF
enplooi
Zillion
Amuse
Borealis
EU
Heylen group
Kikkoman
Corsendonk hotels
Itzu
Gynzy
Club Brugge
Vlaamse overheid
Tomorrowland
One
Afval alternatief
Benecol
Boretti
Bulo
De koninck
Grubau
Innocent
The park
Ormit
Wintmolders
Willy naessens
Villa maria
Velux

Registreer vandaag
en start je project

Contact 🚀