Plant for growth

Bij boostU geloven wij dat duurzaamheid een cruciale rol speelt in het creëren van een gezonde en rechtvaardige wereld voor iedereen. Daarom hebben wij de verantwoordelijkheid op ons genomen om onze impact op het milieu te minimaliseren en onze inspanningen te richten op het behoud van onze planeet.

 

Carbon neutral

boostU heeft in 2023 de ambitie om 5.000 bomen te planten in projecten over de hele wereld. Hiermee zal de CO2 uitstoot ten gevolge van de digitale marketing campagnes die boostU runt in 2023 volledig gecompenseerd worden. Zo zal boostU in 2023 dus ‘net zero’ of ‘carbon neutral’ opereren. De bomen worden automatisch wekelijks aangekocht op basis van de hoeveelheid campagne impressies die er die week zijn geweest op de campagnes van klanten.

Bekijk onze forest

Ecologische voetafdruk

Wij zijn trots op onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het planten van bomen, het ondersteunen van lokale verenigingen en het minimaliseren van het afval.Daarnaast werken wij samen met onze klanten en partners om hun eigen duurzame praktijken te versterken en te stimuleren.

Bij boostU zijn we vastbesloten om onze inspanningen voor duurzaamheid voort te zetten en we zijn toegewijd aan het creëren van een toekomst waarin we op een verantwoordelijke manier met onze planeet omgaan. Klant worden bij boostU staat gelijk aan meedoen aan onze missie en deel worden van onze gemeenschap van duurzame denkers en doeners.

Welke duurzame initiatieven doet boostU?

Block icon

Het minimaliseren van afval.

Block icon

Het verminderen van energieverbruik.

Block icon

CO2 neutraal adverteren.

Block icon

Inzetten op werknemerswelzijn.

Block icon

Het ondersteunen van lokale gemeenschappen.

Block icon

Duurzame initiatieven worden continu ontwikkeld.

Wil je meer weten over hoe wij ons inzetten voor de planeet?

Ontdek het in onze blog 🚀