Genereer meer inbound leads met digital B2B Growth Marketing

Meer inbound qualified leads voor je organisatie en je sales pipeline boosten – yes you can! Met een schaalbare aanpak van digitale B2B Growth Marketing. Van inbound marketingstrategieën tot en met gedetailleerde rapportages: wij helpen je een digitale motor te bouwen voor leadgeneratie die voor een echte bedrijfsgroei zorgt.

Results matter.
Words don’t.

We know… Er zijn heel wat marketingbureaus. Ze bieden hetzelfde en het draait allemaal om het verbeteren van de bedrijfsresultaten. We zouden je ook dat verhaaltje kunnen vertellen. Maar bij ons zijn het de resultaten die tellen, niet de woorden. En dat bewijzen we graag met succesvolle cases.

Twinplast
Exit games
Hertog Jan
Van Den Bos
Poetsbureau
CAT
Anneke Crauwels
Concrete House
DB&P
Filippo Berio
Hermans Heftrucks
Homies
KLEIR.
NRG Man
BergHOFF
enplooi
Zillion
Amuse
Borealis
EU
Heylen group
Kikkoman
Corsendonk hotels
Itzu
Gynzy
Club Brugge
Vlaamse overheid
Tomorrowland
One
Afval alternatief
Benecol
Boretti
Bulo
De koninck
Grubau
Innocent
The park
Ormit
Wintmolders
Willy naessens
Villa maria
Velux

Een bewezen flow voor inbound leadgeneratie

Ga op zoek naar het profiel van je ideale klant en giet die in je contentstrategie voor leadgeneratie. Erop gericht om gekwalificeerde leads door je marketing en sales funnel te loodsen.
C’est quoi? Werken op meerdere kanalen waarbij organische en betaalde mediastrategieën exact aangeven op welke campagnes en kanalen je verder moet inzetten om waardevolle leads aan te trekken en meer resultaat te bereiken.

3 manieren om te starten

Een Content Marketing Strategy die voldoet aan je bedrijfsdoelstellingen

Geen ad hoc contentcreatie meer. Breng de juiste inhoud in het juiste deel van de funnel bij de juiste persoon.

Bepaal je doelgroep en ideale klantsegmenten om zorgvuldig waardevolle content te maken die bezoekers omzet in leads. Met de juiste contentstrategie helpen wij je nieuwe leads om te zetten in goede prospects die de verkoop kan afronden.

Contact

De groei van jouw sales pipeline is onze North Star Metric

Vanaf de start van een online campagne tot en met de uiteindelijke deal helpt onze data driven aanpak je marketing en verkoop dichter bij elkaar te brengen. En wel aan de hand van closed-loop reporting en geavanceerde methodes voor het toewijzen van contacten.

We helpen jou bij het meten én monitoren van belangrijke KPI’s zoals het aantal maandelijkse leads, het percentage lead-to-sale, cost per lead en CAC. Zo stimuleren we je inbound sales met bewezen tactieken die jouw bedrijf in contact brengen met hoogwaardige leads die sneller zullen worden omgezet in een succesvolle deal.

Contact

Een schaalbare aanpak voor inbound lead generation

Door verschillende campagne-elementen te testen en resultaten te vergelijken, optimaliseren we de performantie van elke actie volgens je doelstellingen en KPI’s.

Als je data driven werkt, stel je snel vast welke experimenten doeltreffend zijn en welke niet. Door systematisch op te bouwen, werk je efficiënter naar een goed onderbouwd experiment toe in plaats van een grootschalige campagne te lanceren waarvan je niet zeker weet of die iets zal opleveren.

Ontdek onze aanpak

Ready for take-off? 🚀

Vul het formulier in. Ons team contacteert je binnen de 24 uur.    Get in touch

    Got a project in mind?
    Let’s have a talk to get started.

    BoostU’r sales pipeline with Growth Marketing

    Contact 🚀