Growth Marketing Blog

Discover our latest news and insights… One blog at a time.

15 tips voor een betere communicatie met ChatGPT en Google Bard

Ontdek hier verschillende ‘communication hacks’ om snel en efficiënt via AI de resultaten te verkrijgen die je zoekt.

De sleutel tot online succes: 5 tips voor een onweerstaanbare call-to-action

Een goede CTA kan het verschil maken tussen een bezoeker die je website verlaat en een bezoeker die een conversie oplevert.

LinkedIn ads: Hoe schrijf je advertentieteksten die doen converteren?

Als je de aandacht niet binnen de eerste seconden kan capteren, scrollen ze weer verder. Dus, hoe zorg je er voor dat jouw advertentie een thumb stopper wordt?

Google analytics 4: de 5 meest voorkomende fouten

We hebben de 5 meest voorkomende fouten in Google Analytics 4 verzameld en lichten je toe hoe je deze kan oplossen in jouw setup.

Achter de schermen van een stage bij boostU!

Benieuwd naar het verloop van een eerste stageweek bij boostU? Lees het hier!

Performance Max campagnes in Google Ads

Met Google Ads’ Performance Max worden verschillende campagnetypen gecombineerd tot één campagne en wordt machine learning gebruikt om de beste plaatsingen te vinden op Google Search, YouTube, het Google Display-netwerk, Discover en Gmail.

Waarom videomarketing inzetten als bedrijf een must is

Videomarketing is de toekomst, toch doen weinig mensen er iets mee. Wij delen enkele belangrijke redenen waarom jij als bedrijf of als merk moet inzetten op videomarketing en wat het je kan opleveren.

4 Facebook Ads custom metrics voor e-commerce

Na het lanceren van je Facebook campagnes, kan je de data analyseren aan de hand van talrijke metrics in Ads Manager.

5 tips voor het vlot lanceren van je nieuwe website

Je nieuwe website is klaar om te lanceren, maar hoe kan je dit probleemloos laten verlopen. Volgende tips helpen je door dit proces zodat jij je website met een gerust hart lanceert.

Hoe maak je een LinkedIn ad die doet converteren?

LinkedIn is een duur platform. Maar met de juiste aanpak kan je hier, vooral voor B2B, mooie resultaten mee boeken en relevante leads genereren. Maar hoe pak je dit aan? We vertellen het je in deze blog.

E-mail trends die je moet uitproberen: 6 handige tips

E-mailmarketing is weer helemaal hot, en dat mede dankzij de coronapandemie. Bedrijven maakten de laatste jaren de shift naar digitale platformen waarin e-mail een belangrijk fundament blijft.

2021 Instagram growth hacks

Met meer dan een miljard maandelijkse gebruikers, waarvan er zo’n 200.000.000 dagelijks naar een businessprofiel surfen, en waarvan 81% het platform gebruikt om research naar bepaalde producten te doen, hoort Instagram tot de 4 populairste applicaties ter wereld.

Steun samen met boostU de Vereniging voor Kleine Superhelden!

Omdat we er bij boostU niet alleen voor elkaar en onze klanten zijn, liepen we met ons team op 26 maart voor het goede doel!

TikTok: adverteren of (nog) niet?

TikTok is een van de meest populaire platformen ter wereld. Met bijna 700 miljoen gebruikers verovert het sociale media platform plaats 7 op de lijst van meest gedownloade apps ooit. Daarmee steekt het zelfsTwitter en Youtube voorbij(!).

boostU’r knowledge: wat is Google Search Console?

Maak je gebruik van Google Analytics, dan kan je bijvoorbeeld zien dat je 200 organische bezoekers op je website had. Maar dan weet je nog altijd niet welke zoekopdrachten deze bezoekers ingaven om tot bij jou te komen… In Google Search Console krijg je deze inzichten wel.

boostU’r Knowledge: Wat is social selling en hoe gebruik je het?

Potentiële klanten die vanzelf naar je toe komen? Dat klinkt als de ultieme droom van elke sales medewerker, maar dat hoeft niet langer een droom te blijven. Met een succesvolle social selling strategie én met de juiste aanpak kan je dit verwezenlijken.

De kracht van persoonlijke communicatie

De lezer in je tekst betrekken is erg belangrijk wanneer je een persoonlijke tekst wilt schrijven.

E-commerce trends van 2021

E-commerce is een sector die de laatste jaren sterk gegroeid is. Voor steeds meer bedrijven wordt online visibiliteit en het verkopen van hun producten online dan ook steeds belangrijker. Hier vind je een samenvatting van vijf e-commerce trends die je zeker in de gaten moet houden.

Schrijven met SEO

Om die vindbaarheid extra punch te geven zonder er advertentiebudget aan te moeten spenderen, is het belangrijk dat de teksten die op je website staan top-notch geschreven zijn. Hier geven we je enkele tips mee.

Adverteren op Pinterest

Heeft jouw bedrijf een visueel verhaal te vertellen? Dan is adverteren op Pinterest iets voor jou!

Wat als je growth hacking & design sprints combineert? Een intro tot growth sprints.

Voor elk bedrijf gaat het erom uit te zoeken waarom je groeit, en manieren te zoeken om dat doelbewust en sneller te laten gebeuren aan de hand van experimenten.

ROAS vs POAS: Wat moet je weten?

Wat is het verschil met het nieuwere fenomeen POAS? En op welke van de twee focus je je het best als online marketeer? Let’s dig deeper…

10 KPI’s voor E-commerce succes

De juiste KPI’s monitoren voor je e-commerce business helpt je om de vooruitgang richting doelstellingen zoals meer omzet, verhogen van de customer lifetime value of het verhogen van je shopping cart value te volgen.

5 Tips voor betere A/B Testing

A/B testing is al lang een veelgebruikte techniek binnen growth marketing om ideeën te valideren. Toch is buikgevoel nog altijd een leuke bron om als marketeer op te vertrouwen wanneer je landingspagina’s bouwt, headlines bedenkt, doelgroepen bepaalt, en andere elementen uitwerkt om tot een succesvol eindresultaat te komen.

Growth Marketing in Google Ads: Hoe begin je eraan?

Growth marketing is het proces van het ontwerpen en uitvoeren van experimenten om de resultaten van je marketing te optimaliseren en te verbeteren via A/B test. In een growth marketing strategie is Google Ads een acquisitiekanaal dat vaak wordt gebruikt.