Case | Website development

E’Log Automation

E’Log Automation is een bedrijf met een nuchtere aanpak. Zij bieden voortreffelijk geautomatiseerde logistieke automatiseringsoplossingen die passen bij de behoeften van hun klanten, of ze nu klein of groot zijn. E’Log Automation levert, bouwt en onderhoudt deze oplossing.

Case image

Wat hebben we gedaan?

Branding

Video

Drone

Fotografie

Website

Marketing

Een nieuwe website voor E’Log Automation

Bij het ontwerpen van de website voor E’Log Automation hebben we ons gebaseerd op de bestaande huisstijl om een consistent en herkenbaar merkimago te behouden. Om de website visueel aantrekkelijker te maken en de expertise op het gebied van automatisering te benadrukken, hebben we enkele nieuwe elementen toegevoegd. We hebben bijvoorbeeld een video geproduceerd die de automatisering in de praktijk laat zien en nieuwe foto’s gemaakt om elke medewerker in de schijnwerpers te zetten.

Daarnaast hebben we een illustratie van een AMR toegevoegd aan de website om de focus op automatisering te benadrukken en meer visuele dynamiek te creëeren. Door deze aanvullende elementen te combineren met de bestaande huisstijl, hebben we een moderne en professionele website gecreëerd die perfect aansluit bij E’Log Automation.

Case image

Een video die een uitgebreide blik op de activiteiten en expertise van het bedrijf biedt.

Deze video biedt een uitgebreide blik op de activiteiten en expertise van het bedrijf E’log Automation. Om de machines op de best mogelijke manier vast te leggen, hebben we gebruikgemaakt van verschillende filmtechnieken en apparatuur, waaronder een professionele camera, drone en FPV-drone. Het resultaat is een meeslepende en boeiende video die de kijkers een uniek kijkje geeft in de wereld van automatisering bij E’log.

 

Een onderscheidend ontwerp voor de visitekaartjes

Voor het ontwerp van de naamkaartjes van E’Log wilden we ervoor zorgen dat ze professioneel en onderscheidend waren. We hebben ervoor gekozen om de huisstijl van het bedrijf te integreren in het ontwerp, met behulp van de kenmerkende kleuren en lettertypen van het merk.

Om het ontwerp nog unieker te maken, hebben we ook een illustratie van een Autonomous Mobile Robot (AMR) toegevoegd.

Case image

Wat maakt dit een succesverhaal?

1

Animaties

Met de nodige animaties en overgangen die de automatisering van een bedrijf weerspiegelen, leggen we de link naar de diensten van E’log.

2

Consistente branding

Van logo-ontwerp tot webdesign, en van visitekaartjes tot kleding. We hebben alles ontworpen om de vernieuwde branding overal terug te laten komen.

3

Transparante communicatie

Door snelle en transparante communicatie werden de behoeften van de klant naar wens geïmplementeerd.

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen met onze recruitment service? 🚀

Ontdek het hier