Case | Lead generation

Bulo

Lead Generation met Gesponsorde LinkedIn InMails

Bulo is een meubelfabrikant, maar niet zomaar doordeweeks. Het team is sterk in het ontwerp van meubelen die functionaliteit en esthetiek combineren met een sublieme woon- en werkkwaliteit. Ons doel? Zoveel mogelijk architecten kennis laten maken met het merk en hen laten genieten van al het moois dat Bulo te bieden heeft.

Case image

Wat hebben we gedaan?

Lead Generation

Paid Social

Marketing Analytics

Een gesponsorde LinkedIn Mail is een gepersonaliseerd bericht dat naar je LinkedIn mailbox wordt gestuurd. LinkedIn heeft meer dan 500 miljoen leden, waarvan er zich 3 miljoen in België bevinden. Dit betekent dat je ongeveer 60% van de Belgische professionals kunt bereiken.

Het voordeel van zo’n gesponsorde LinkedIn Inmail is dat je zeer specifieke persoonlijke berichten kunt sturen naar je doelpubliek. Wat niet mogelijk is op andere social mediakanalen zoals Instagram of Facebook. Het openingspercentage van een gesponsorde LinkedIn Inmail is ongeveer 50%. Doordat je je specifiek op je publiek kan richten, vergroot je de kans dat dit publiek geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt.

Hoe zijn we dit proces begonnen?

Met het testen van de juiste doelgroep. We kiezen bijvoorbeeld verschillende doelgroepen en analyseren welke van deze groepen het meest heeft doorgeklikt naar onze klant. Wanneer we de doelgroep hebben bepaald, gaan we aan de slag met copy. Voor deze gevallen hebben wij verschillende copy ontwikkeld en deze verder getest bij de gekozen doelgroep. Op die manier spelen we specifiek in op de behoeften van de target audience en bereiken we een hogere click through rate.

 

Case image
Case image

Resultaten

Het openingspercentage was veel hoger dan gemiddeld! Ongeveer 72% van de prospects opende de e-mail en 54% klikte meteen door naar het formulier. Dankzij een grondige analyse van de doelgroep en door verschillende copy te testen, konden we meerdere leads per maand genereren.

71%

Openingspercentage

53%

CTR

€0,20

CPC

Aan welk project denk jij?

Let’s talk.

Contact 🚀