Case | SEA

KBS Systems

KBS Systems zorgt voor een totaalservice in brandweerstand en -compartimentering. Al in de jaren ’70 profileerde Control & Protection zich als erkend installateur en leverancier van brandcompartimentering. Onder de vleugels van dat bedrijf werd in 1984 KBS Systems opgericht als installateur van het volledige gamma aan brandwerende toepassingen. Intussen is KBS Systems uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf dat een totaalservice biedt voor elke brandcompartimentering, en dat met de garantie op de juiste brandweerstand.

Case image

Wat hebben we gedaan?

Lead generation

Marketing analytics

Paid social

Organic social

A/B testing

Content creation

Hoe boostU de merkbekendheid van KBS Systems boostte en B2B leads genereert via Google Ads

Door het bepalen van de juiste mix van kanalen en campagnes, wisten we 200 kwalitatieve leads te verzamelen. Het waren uiteindelijk de Google search campagnes (brand en generic) met relevante keywords en advertenties, gekoppeld aan de juiste biedingsstrategieën, die voor deze leads zorgden. Via Facebook en LinkedIn kreeg vooral de visibiliteit en credibiliteit van KBS Systems een boost. Door in te pikken op actuele onderwerpen en door mooie projecten in de kijker te zetten, werd met de organische posts een groter publiek bereikt, werd er meer op gereageerd én werden ze vaker gedeeld. De visibiliteit die op de social media kanalen werd verworven, heeft een positieve impact op het zoekvolume naar “KBS Systems”. Daarna leidden onze brand campagnes deze bezoekers naar de website.

Case image
Case image
Case image

Resultaten

200

Google Ads leads in 2022

Wat maakte dit een succesverhaal?

1

Testen

Door uitvoerig te testen kwamen we te weten wat wel en wat niet werkt. Hierdoor konden we de ideale mix van kanalen en campagnes bekomen, voor brand awareness enerzijds en lead generation anderzijds.

2

Wekelijkse analyse

Gedurende de looptijd van de campagnes werden de resultaten continu geanalyseerd om tijdig bij te sturen waar nodig.

3

Transparante communicatie met KBS Systems

Dankzij de transparante communicatie met KBS Systems, konden we de ROAS van onze campagnes in kaart brengen en verkregen we waardevolle inzichten om het budget optimaal toe te wijzen.

Gelijkaardig project in gedachten?

Let's talk 🚀